Genel

BİRİNCİ VAZİFEYE ÇAĞRI DERNEĞİ

 

CHP VE CUMHURİYETİN AMANSIZ DÜŞMANLARI KILIÇDAROĞLU’NUNUN DANIŞMANLIĞINI YAPMAK ÜZERE 08.09.2012 GÜNÜ CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA TOPLANDILAR.
İki yıl önce CHP kapatılmalıdır diyen, fakat Kılıçdaroğlunun desteği ile İstanbul İl başkanı seçilen O. Kaan Salıcı’nın başkanlığında, Kılıçdaroğlunun gönderdiği davetiyelerle çağrılıp bir araya gelen “danışmanlar” 08.09.2012 günü CHP İstanbul İl Başkanlığında çalışmaya başladılar. Kürt sorunu konusunda fikirlerini belirtecek olan bu komisyon çalışmalarının sonunda K.oğluna bir rapor sunacak ve K.oğlu bu rapordan yararlandığı görüşlerle hareket ederek Türkiye’nin “Kürt Sorununu” çözacak.
Komisyona K.oğlu tarafından “kıymetli” görüşlerine başvurmak üzere çağrılan kişiler şunlar:
1- O.KAAN SALICI. CHP İst. İl Başk. İl başkanı seçilmeden önce CHP kapatılmalıdır demişti. Küreselleşmeci, İkinci Cumhuriyetci, 10 Aralık Hareketinin üyesi.
2- CENGİZ ÇANDAR. Bildiğimiz gazeteci. Sanırım tanıdınız.
3- MİTHAT SANCAR. Taraf gazetesi yazarı. “Eldeki bütün askerî imkânlar kullanıldıktan sonra, PKK’nin beli kırılamasa ne olacak? PKK, bu politikalara, şehirlerde ve kırsal alanda büyük çaplı eylemlerle cevap verirse ne yapılacak? Şimdi işte tam da bu noktadayız. 29.8.2012 Taraf” diyen yazar. Küreselleşmeci, Amerikancı görüşleri ile tanınır.
4- ORAL ÇALIŞLAR. Tanımayan var mı? Hiç bir yazısında Atatürk’e dil uzatmadan rahat edemez.
5- SEZGİN TANRIKULU. TR 105 nolu CIA Ajanı olduğu Wikileaks belgelerinde anlaşıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı. Küreselleşmeci Amerika Başk. Clinton’un ziyaret ettiği tek özel vatandaşımız.
BURHAN ŞENATALAR. CHP parti meclisi üyesi. İkinci cumhuriyetçi, Amerikancı 10 Aralık hareketi üyesi. Küreselleşmeci gayretleri ile Amerikalılar ztarafından çok seviliyor. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesine, bağımsızlıkçı anlayışına, ulusal devlete çok karşı.
6- FUAT KEYMAN. Amerikan hayranı. Ariana Esma ve William Nazif adında bir kızı bir oğlu vardır. Fuat Keyman, Koç Üniversitesi öğretim üyesi, Küreselleşme ve Demokratikleşme Araştırma Merkezi (GLODEM) direktörü ve Ekonomi ve Dış Politika Araştırma Merkezi (EDAM) kurucu yönetim kurulu üyesi. Bunların Amerika’nın ülkemizde kurduğu ayrıştırmayı örgütleyen sivil toplum kuruluşları olduğunu söylemeye bilmem gerek var mı?
7- RIZA TÜRMEN.CHP MYK üyesi. Genel başkan yardımcısı. Hüseyin Aygün için doğru söyledi demişti.
8- GÜLSEREN ONANÇ, CHP Parti meclisi üyesi. KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı. Yeni Anayasa çalışmalarını destekliyor.
9- ALAADDİN YÜKSEL CHP İzmir Milletvekili. Kılıçdaroğlunun ekibinden.
10- OSMAN KAVALA. Küreselleşmeci. K.oğlu ile birlikte TESEV kurucusu. Amerikancı.
11- TURGUT TARHANLI. Türkiyedeki Amerikan üniversitesi olarak söylenen Bilgi Üniversitesinin Huk. Fak. Dekanı. ABD’nin çok çalışkan ve bağlı taraftarı. “AB sürecinde Yurttaşlık tartışmaları” isimli araştırması TESEV tarafından yayınlandı.
12-BEKİR AĞIRDIR. KONDA Araştırma Şirketi Genel. Müdürü. Siyasi olarak K.oğlunnun ekibinden.
13- ALTAN ÖYMEN. Orada ne işi var bilinmez. Oraya niye çağırdılar o da bilinmiyor.
Görüldüğü gibi şimdiye kadar yeminli Cumhuriyet düşmanları, Amerikan emperyalizminin sadık savunucuları, yazılarında, sözlerinde CHP’ye ve bağımsızlık yanlılarına bizlere söylenmedik söz bırakmayanlar, bizim oylarımızla seçilen ve Atatürk’ün partisinin başına gelen Kemal Kılıçdaroğlu tarafından partinin siyasetini belirlemek üzere davet ediliyorlar.
Bunların çalışmasından ne çıkacak? Şimdiye kadar ne söyledilerse o çıkacak.
Bunlar şimdiye kadar ülkenin bölünmesini sevunmadılar mı?
Bunlar açıktan açığa Amerikan emperyalizminin savunmasını yapmadılar mı?
Bunlar şimdiye kadar Kurtuluş Savaşı kahramanlarına ve onun önderi Atatürk’e
saldırmadılar mı?
Peki öyleyse Atatürk’ün partisinin başındaki K.oğlu Atatürk’ün makamında oturarak o masadan Atatürk’e küfür eden bu kişileri nasıl partinin siyasetini belirlemek üzere davet ediyor?
K.oğlu şimdiye kadar yaptığı hareketleri biraz gizlemek gereği duyuyordu. Artık buna da gerek duymuyor. CHP düşmanlarını açıkça partiye çağırıyor ve Atatürkçüleri adam yerine koymadığını gösteriyor. Bundan da hiç çekinmiyor.
Bu güven nereden geliyor. Gerçekten Kemalistler artık partide hiç esamesi bile okunmayan kişiler haline mi geldiler?
K.oğlunun bu tavrı aynı zamanda Atatürkçülere de bir meydan okumadır.
MİLLETVEKİLLERİ NEREDE?
Bizler tabanda birer partiliyiz. Sesimiz ancak bu kadar çıkabiliyor. Ya bu partinin 135 milletvekili neden buna seslerini çıkarmıyorlar? Bu durum kendilerine hakaret değil midir. Bu 135 kişi içinden partinin siyasetini belirleyecek kadar insan yok mudur? BUNLAR ADAM DEĞİLLER Mİ? BU KADAR REZİLLİĞE SESİNİ ÇIKARAMAYAN BİR MİLLETVEKİLİNİN ÜLKEYE NE HAYRI GELİR? Eğer sesinizi çıkarmayarak tavır koymuyorsanız “size yazıklar olsun” demezler mi?
Fakat taban bunları görüyor. Bunun hesabını size mutlaka soracaktır. Bundan emin olabilirsiniz SAYIN MİLLETVEKİLLERİ!..
http://www.ilk-kursun.com/haber/118770

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir